România este în doliu după incendiul petrecut la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț, în urma căruia 11 persoane și-au pierdut viața. Printre cei impresionați de tragedie se află și soția președintelui României, care și-a exprimat regretele pe pagina sa de socializare.

Carmen Iohannis a pus doliu pe pagina sa de Facebook, fapt care i-a determinat și pe alți internauți să-și exprime părerea de rău:

„E noapte-n sufletele noastre, luminița speranței se stinge cu zi ce trece”. „Mare durere în suflet, pentru familiile lor. Dumnezeu să i odihnească în pace”. „Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace!”. „Odihnă și lumină veșnică. Condoleanțe familiei!”, sunt câteva dintre comentariile scrise pe pagina de Facebook a lui Carmen Iohannis.

Mesajul lui Klaus Iohannis după tragedia de la spitalul din Piatra Neamț
„Tragedia care a avut loc la Spitalul Județean Piatra Neamț a îndoliat întreaga țară. Sunt profund îndurerat de decesul pacienților de la Secția de Terapie Intensivă și transmit condoleanțe și multă putere familiilor în aceste momente grele.

Urez însănătoșire grabnică victimelor aflate în stare foarte gravă! Sunt alături de toți cei care sunt afectați de acest accident îngrozitor”, a scris, la rândul său, Klaus Iohannis, pe Facebook.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, în secția ATI COVID Piatra-Neamț în timp ce în secție se aflau 15 pacienți în stare critică, ventilați mecanic. În secţia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati. Bilanțul morților a ajuns luni la 11.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *