Klaus Iohannis a declarat, ca a fost stabilita strategia campaniei de vaccinare anti-Covid in Romania. Coordonatorul acesteia va fi Valeriu Gheorghita, medic la Spitalul Militar Central,

Presedintele a mentionat ca, in timpul sedintei care a avut loc marti, la Palatul Cotroceni, au fost stabilite masurile generale pentru organizarea vaccinarii anti-Covid-19, echipele de vaccinare, locatiile unde se va efectua procesul, precum si programarea populatiei.

Principalele declaratii:

– Am avut o noua sedinta pentru pregatirea campaniei de vaccinare anti-Covid-19.

– Romania, ca parte a acordurilor europene, trebuie sa fie pregatita pentru a gestiona corespunzator aceasta campanie.

– Dupa elaborarea strategiei de vaccinare anti-Covid-19, care va fi facuta publica saptamana viitoare, autoritatile au inceput organizarea propriu-zisa.

– A fost desemnat un coordonator al campaniei de vaccinare, in persoana lui Valeriu Gheorghita, medic la Spitalul Militar.

– Vaccinarea se va face etapizat, cu anumite grupe de populatie: personalul medical in prima faza, grupele de risc, sectoare esentiale precum educatie, siguranta nationala, transporturi, energie etc.

Citeste si articolul : Presedintele Klaus Iohannis, despre carantinarea Romaniei
– Au fost stabilite masurile generale pentru organizarea vaccinarii anti-Covid-19, echipele de vaccinare, locatiile unde se va efectua procesul, precum si programarea populatiei.

Cum vor fi Sarbatorile de iarna in acest an?

“Sarbatorile vor avea loc, insa in acest an vor fi sub semnul pandemiei. Asta inseamna ca toate masurile aflate in vigoare trebuie respectate. Marile petreceri nu vor putea fi organizate, dar Craciunul vine si asa”, a spus Iohannis


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *