Momente cumplite pentru Laura Cosoi, după ce tatăl ei s-a stins din viață în urma infectării cu virusul provenit din China. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, nu s-a mai putut face nimic pentru viața lui Marius Cosoi.

Laura Cosoi, declarații despre tatăl său
E tragedie mare în familia Laurei Cosoi. În urmă cu scurt timp, Marius Cosoi, tatăl actriței s-a stins din viață din cauza virusul COVID-19. Profesorul de educaţie fizică la Colegiul Naţional din Iași a fost răpus de virusul ucigaș, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90.

Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.

Laura Cosoi, declarații despre tatăl său
În urmă cu scurt timp, frumoasa blondină vorbea despre tatăl ei. Despre Marius Cosoi, Laura spunea că este un om normal, cu o viață firească și pasionat de grădinărit.

”Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”, scria Luara Cosoi despre tatăl ei.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *