Dan Bittman a făcut noi declarații despre COVID-19.

După ce a șocat o lume întreagă cu declarațiile despre COVID-19 și acuzațiile dure, Dan Bittman s-a răzgândit. „Coronavirus există”, a spus artistul.

„În primul rând îi rog pe toți românii să se protejeze, fiecare viață omenească contează, și dacă aceasta înseamnă a ne vaccina sau a purta mască, îi rog s-o facă! Declarațiile pe care le-am făcut nu știu dacă au șocat, sau cel puțin nu aveau menirea de a șoca. Nu am susținut niciodată că nu trebuie purtată mască sau că nu trebuie să ne protejăm.

De asemenea, nu am susținut niciodată că nu există acest virus. E o viroză mai serioasă, care afectează anumite categorii de vârstă, cu anumite boli, cu comorbidități. Am susținut că, conform statisticilor și a cifrelor pe care le vedem în fiecare zi la televizor, nu se justifică anumite frici pe care atât guvernele europene cât și alte entități încercă să le inducă oamenilor”, a declarat Dan Bittman.

Reacție după ce a acuzat-o pe Andreea Esca

„Cu Andreea Esca, cu care, repet, sper să mai fie amica mea, eu am avut o singură întrebare pe care mi-am pus-o. Atâta vreme cât Andreea Esca este pionul principal al PRO TV, atâta vreme cât toată redacția de știri gravitează în jurul ei, de la portar, până la director, deci toată lumea intră în contact cu ea. În momentul în care Esca a susținut că are Covid și s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toți trebuiau să intre în izolare. Ori, asta nu s-a întâmplat.

Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap. Legea este din păcate aplicată numai unora. S-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice pentru acest virus. Se căutau sportivi, oameni de marcă, artiști, cântăreți. Unii au reacționat mai bine, alții, nu. Cu toții suntem datori cu o moarte. Să nu uitați asta! Faptul că unii colegi de-ai mei au fost la terapie, mulți au scăpat, am și eu prieteni infectați, asta nu înseamnă că acest Covid nu e de învins. Eu asta îmi doresc să-l învingem”, a completat artistul, pentru impact.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *