Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a afirmat, luni seară, într-o emisiune Tv, că preşedintele Klaus Iohannis a discutat cu liderul UDMR, Hunor Kelemen, cu privire la o viitoare coaliţie de guvernare.

Klaus Iohannis a avut o discuție cu Kelemen Hunor privind noua coaliţie de guvernare
”Pot să confirm că a existat o discuţie între domnul preşedinte Iohannis şi domnul preşedinte Kelemen Hunor în cursul zilei de astăzi. Vor urma consultări în câteva zile, imediat după ce alegerile vor fi validate, vor fi declanşate consultări, aceasta a fost tema discuţiei”, a declarat liderul senatorilor UDMR.

Klaus Iohannis a avut o discuție cu Kelemen Hunor privind noua coaliţie de guvernare
Acesta a precizat că formaţiunea aşteaptă rezultatul oficial al alegerilor, pentru a se stabili numărul de mandate ale fiecărei formaţiuni care va intra în Parlament.

”După aceea, dacă vom fi chemaţi la negocieri, fără niciun fel de discuţie, orice dezbatere la care am fost chemaţi am spus da”, a mai spus Cseke Attila.
Tot acesta a mai precizat că UDMR nu a fost contactată de PSD: ”În afară de această discuţie care a fost între domnul preşedinte Iohannis şi preşedintele UDMR, alte discuţii nu am avut. Domnul preşedinte Kelemen Hunor a declarat de mai multe ori că e de dorit ca în România să fie un guvern de centru dreapta. Vom vedea în următoarele zile care vor fi aceste dezbateri şi consultări”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *