Dani Oțil și Șerban Huidu și-au împărțit replici dure pe rețelele de socializare, stârnind curiozitatea internauților, care s-au întrebat ce a stat la baza conflictelor dintre ei.

Cei doi prezentatori TV nu se au deloc la suflet unul pe celălalt, iar motivul scandalului dintre ei este chiar o glumă pe care Dani Oțil a făcut-o chiar în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă la Antena 1.

De la aceasta glumă până la un coflict de proporții nu a mai fost decât un pas. Șerban Huidu a fost foarte deranjat de ironia lui Dani Oțil la adresa emisiunii Cronica Cârcotașilor și a oferit o replică pe măsură.

S-au încins spiritele între Șerban Huidu și Dani Oțil. Și-au împărțit replici acide în online
Într-o ediție a emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona, asistenta TV a show-ului, a căzut în direct, iar Dani a surprins cu o replică ironică la adresa emisiunii moderate de Șerban Huidu.

„Dacă mai exista Cronica Cârcotașilor ne vedeam și noi miercuri.”, a spus Dani, iar Ramona a răspuns că există.

Ulterior, Dani Oțil a avut o replică foarte deranjantă pentru Șerban Huidu:

„Dar nu se mai uită nimeni”, a completat Dani Oțil.

Așa cum era de așteptat, Șerban Huidu a reacționat prin anumite comentarii la adresa lui Dani, aducând în discuție un episod mai vechi în care a fost implicat prezentatorul de la Antena 1.

„Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Oțil. La care Dani îl întreabă: „câți ani are mașina ta?” Dezbră răspunde: „Zece.” Dani: „Hm și lucrezi în televiziune?!?” În poza de mai jos vedeți cum „marele’ antreprenor Horeca, acum lovit de Pandemie, ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes. Dani, dacă citești asta să știi că a fost scrisă de echipa Cronicii, despre care nu știai dacă mai există.”, a scris Șerban Huidu pe pagina sa oficială de Facebook.

De asemenea, nici Dani Oțil nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns lui Șerban Huidu, menționând că nu vede rostul în a aduce în discuție o asemenea întâmplare, dintr-un alt context.

„Îmi pare rău că nu ai gustat ironia mea. Ciudat… Tu făcând o meserie din ironie înaintea mea. Eu vă apreciez chiar și așa… Când nu se mai uita lumea. Știm amândoi câte materiale ne-am servit sub umbrela unui respect nedeclarat. Faptul că ai aruncat treaba cu sacoul ca o răutate gratuită dintr-un alt context… nici nu mă deranjează. Ba mai mult, pe eticheta scrie 700 RON… Da eu nu i-am dat. Treaba cu Dezbrăcatu mi se pare însă mult. Poate am spus-o imitând pe cineva. Sau tot ironic… pentru că ar merita mai mult. Nu e genul meu de discurs. Eu am mașină din 2012. Scuze, Codruț Keghes. So…Keep up the good work! Cred, Șerban Huidu… că ai destule pe cap mai importante decât să mă cerți pe mine. Spor!”, a fost răspunsul lui Dani Oțil.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *