Diana Șoșoașcă, senator AUR, care va participa la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, a făcut un anunț bombă.

”Nu mă poate nimeni obliga să fac testul Covid-19. Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziția mea. N-am știut de acest test. Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine și invoc Legea drepturilor pacientului nr. 46/2003 și Convenția de la Oviedo. Nu consimt la asemenea test. Domnul președinte Iohannis să facă consultările online dacă se teme. Singurul virus pe care îl putem transmite e virusul patriotic.” a spus Diana Șoșoacă, în direct, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, la România TV.

Președintele Klaus Iohannis se va întâlni luni, 14 decembrie, cu liderii partidelor parlamentare, în vederea desemnării candidatului pentru funcția de prim-ministru. Din delegaţia partidului AUR va face parte George Simion, Claudiu Târziu, Diana Şoşoacă, Dan Tanasă și Ringo Dămureanu.
Sursa dcnews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *