Descinderi, în această dimineață, la avocata Iulia Medeleanu, care a făcut plângere penală împotriva lui Raed Arafat și a deciziilor luate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Procurorii din Cluj și oamenii legii au ridicat acte de la cabinetul avocatei, anunță România TV.

Amintim că recent o echipă formată din avocații Diana Iovanovici-Șoșoacă, Iulia Medeleanu și Gabriel Căcescu, ultimii doi din Iași, împreună cu Partidul Neamul Românesc au lucrat la un material de aproximativ 40 de pagini, concretizat într-o plângere penală îndreptată împotriva guvernului, împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false. Plângerea a fost depusă la sediul DIICOT Iași, scrie DC. News.ro.

Avocata Diana Șoșoacă, proaspăt aleasă senatoare din partea Alianței pentru Unirea Românilor, a postat un clip live, pe Facebook, în care anunța că sunt percheziții, în acest moment, la o prieten-a de-ale sale, avocata Iulia Medeleanu din Iași. Diana Șoșoacă a menționat că amica sa a ajutat-o la formularea unei plângeri penale împotriva Guvernului.

„Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă! Dragii mei, avem deja poliție politică. La acest moment, colega mea, Iulia Medeleanu, are percheziție la cabinet, la Iași, vezi-doamne, evaziune fiscală. Evident, rezultat al faptului că ne-am permis să depunem plângere penală împotriva Guvernului României și a unor miniștri. S-a declanșat jihadul împotriva ei. (…) Ea, împreună cu mine și colegul Căncescu și cu Partidul Neamul Românesc am formulat plângere penală împotriva lui Orban, Arafat, Tătaru Cercel, Rafila și compania. (…) I s-au ridicat toate actele de la înființare până acum“, a afirmat Diana Șoșoacă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *