Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19, ar necesita transferul la Terapie Intensivă, a anunțat joi Antena 3, care a citat surse. Pe de altă parte, familia sau avocatul său nu au nicio informație oficială din partea penitenciarului.

Irina Tănase a declarat într-o intervenție la Antena 3 că nu a primit nicio informație despre starea de sănătate a lui Dragnea.

„Am sunat la spital la Jilava, după ce am aflat aceste informații pe care eu nu le știam și nu le am confirmate încă, și mi s-a spus că, deși sunt persoană de contact în situații de urgență, nu-mi pot comunica care este starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital. Și nu-mi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina.

În continuare, iubita lui Liviu Dragnea a spus că a vorbit ultima dată cu Liviu Dragnea aseară, la ora 22:00.

„El a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava asimptomatic, iar în ultimele zile a început să aibă simptome. Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, slăbiciune și dureri de cap. Nu avea probleme de respirație sau febră”, a mai spus Irina Tănase.
Sursa stiripesurse.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *