Bebe Cotimanis a vorbit despre drama care i-a marcat întreaga viață încă de când era copil și despre greutățile familiei sale. Actorul de teatru și film a făcut dezvăluiri tragice, în urma cărora fanii au rămas șocați.

Îndrăgitul actor este o personalitate emblematică pentru televziunea română, iar vocea sa specială, auzită timp de 25 de ani la Pro TV, i-a asigurat locul în inimile telespectatorilor.

În cadrul unui interviu, Bebe Cotimanis a vorbit despre o dramă care l-a afectat foarte mult în copilărie și despre cea mai importantă persoană din viața lui, și anume mama sa.

Bebe Cotimanis, dezvăluiri tragice despre familia sa. Decesul care i-a marcat întreaga viață
Constantin „Bebe” Cotimanis este unul dintre cei mai mari actori din România, iar talentul său i-a adus numeroase roluri în teatru, film și televiziune. A jucat mai multe roluri negative, însă realitatea este departe de film, pentru că actorul are un suflet mare, care a fost marcat de mai multe suferințe.

Actorul din serialul „Vlad” de la Pro TV a fost întrebat despre oamenii care au avut cel mai mare impact asupra sa, iar el a vorbit despre părinții lui. Bebe Cotimanis și-a pierdut tatăl pe când avea doar 13 ani, iar această tragedie l-a marcat pentru totdeauna.

„Mama – și deja sunt afectat de chestia asta. Între mama și ceilalți este o distanță enormă, în sensul că ceea ce a însemnat mama pentru mine, ceilalți au însemnat mai puțin. Când eu am împlinit 13 ani, tata a murit într-un accident de mașină, iar mama ne-a crescut. Se ocupa cu croitoria, dar era croitoreasă de lux – Irina Loghin și acum poartă din rochiile făcute de ea!

Mama ne-a păstrat în școală pe toți trei copiii: eu, Mircea și Laurențiu. Mircea este un cameraman renumit și foarte bun la Pro TV. Laurențiu a fost director de imagine la Televiziunea Română – a ieșit de curând la pensie. Toți am fost păstrați în școală, grație mamei care ne-a crescut cu acul de cusut și ață. Pe mine m-a ținut foarte aproape de ea, că uneori o ajutam să mai însăileze, să mai croitoricească, să mai măsoare. Numai eu știu câte rochii am îmbrăcat, ca să poată să tragă tivul drept jos! Eram modelul ei.”, a declarat actorul pentru unica.ro.

Bebe Cotimanis, despre mutarea la Prima TV
În urmă cu câteva luni, Bebe Cotimanis a șocat o țară întreagă atunci când și-a anunțat plecarea de la postul TV la care a lucrat timp de 25 de ani, Pro TV. Actorul în vârstă de 65 de ani a avut roluri importante în adrul producțiilor de la postul de televiziune care l-a consacrat.

„Am bucuria permanentă a unor noi începuturi! Îmi place chestia asta de pionierat. Păi dacă eu mi-am luat ATV la 50 și ceva de ani? Mă vezi, pe ATV mă duc și acum, mă plimb pe munți, o iau pe Iulia în spate și coborâm – că nici asta nu are toate țiglele pe casă, ca orice actriță bună.

Știi care e avantajul nostru, al noii televiziuni? Deja se numește Prima, noi nu trebuie decât să ne racordăm gândurile și intențiile la acest titlu. Și cu oamenii pe care i-am întâlnit aici, bine intenționați, și un patronaj destul de consistent, cu putere financiară, sper că se va face. Idei avem multe. Postul nostru – ai văzut că am spus postul nostru? – se va lansa în primăvară.

Și e foarte bine – ca o renaștere! Televiziunea asta trebuie să renască și să fie mai mult, să își depășească părintele, bunicii și ce a mai avut în spate, și să fie cel mai frumos copil de pe piața media. Eu așa visez Prima TV: o televiziune luminoasă, în care veștile bune vor copleși veștile triste ale lumii”, a explicat actorul despre mutarea sa.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *