Maria Băsescu, soția fostului președinte al României din perioada 2004-2014, pare să se bucure la maximum de momentele în care se poate ”răsfăța” la cumpărături, ca o simplă bunică.

Deși are dreptul, conform legii, a fostă Primă Doamnă, să fie însoțită de SPP pentru a fi protejată în fiecare secundă, Maria, soția lui Traian Băsescu, preferă să fie cât mai discretă la cumpărături.

De curând, paparazzii WOWbiz.ro au surprjns-o pe fosta Primă Doamnă a României, la cumpărături, în timp ce, cu mare atenție, inspecta raionul cu jucării dintr-un hipermarket.

Atentă la fiecare jucărie, Maria Băsescu era complet absorbită de momentul cumpărăturilor, soția lui Traian Băsescu fiind fericita bunică a patru nepoței, așa că nu a observat privirile care i se aruncau de către ceilalți cumpărători aflați în acel moment în hipermarket-ul cu pricina.

Îmbrăcată lejer, dar asortând, ca de fiecare dată, cu mult gust culorile hainelor, Maria Băsescu a purtat, regulamentar, masca în fiecare moment și s-a plimbat minute bune printre rafturile de jucării, semn că era decisă ca, de Crăciun, să le facă surprize peste surprize nepoților pe care îi are de la Elena și de la Ioana Băsescu, cele două fiice ale sale cu fostul președinte, actual europarlamentar.

Maria Băsescu, una dintre cele mai elegante femei și la 68 de ani
Maria Băsescu a fost mereu lăudată de criticii de modă pentru modul în care s-a îmbrăcat, întotdeauna potrivit cu evenimentul unde se afla. Cel puțin în perioada în care a fost ”prima doamnă a țării”, chiar cei mai cârcotași nu au reușit să-i găsească greșeli în ținută. Totuși, Maria Băsescu nu a fost o prezență activă, ci una mai degrabă discretă, fiind în lumina reflectoarelor doar atunci când era nevoie.
Traian Băsescu a povestit că soția sa a preferat mereu să se ocupe de familie, iar acum la 68 de ani este mereu apropiată de fiicele sale, pe care le ajută în creșterea copiilor.

Nu o dată, paparazzi au surprins-o pe Maria Băsescu în compania nepoților săi.
Galerie foto


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *