Durere mare pentru familia interpretei de muzică populară Marcela Fota! Soțul ei a murit în această după-amiază, din cauza unui infarct fatal. Bărbatul în vârstă de doar 47 de ani se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova.

Soțul Marcelei Fota a murit! Partenerul interpretei de muzică populară a suferit un infarct, chiar în timp ce se afla la coadă pentru a-și plăti taxele

Bărbatul a suferit un infarct, la doar 47 de ani
Partenerul cântăreței a decedat în timp ce își plătea taxele
Soțul interpretei de muzică populară, Marcela Fota, a decedat în această dup-amiază, în urma unui infarct. Bărbatul de doar 47 de ani se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova când i s-a făcut rău, apoi s-a prăbușit la pământ, fără suflare.

Medicii Serviciului de Ambulanță Dolj au ajuns de urgență la fața locului. I-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Inima partenerului de viață al Marcelei Fota a cedat. În final, a fost declarat decesul, după cum relatează craiovaforum.ro.

Soțul Marcelei Fota a murit, în urma unui infarct

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție al Secției 4 care a constatat cele întâmplate, întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt în curs, urmând a se stabili împrejurările în care bărbatul de 47 de ani și-a găsit sfârșitul. A fost demarată și o expertiză medico-legată pentru a se afla cu exactitate cauza decesului.

Marcela Fota și iubitul ei au devenit soț și soție anul trecut, în februarie, fiind într-o relație de 13 ani. Au împreună un băiețel, rămas acum orfan de tată.
Sursa spynews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *