O imagine sfâșietoare care a făcut înconjurul lumii ilustrează un bebeluș ce strânge în mânuța lui un deget al paramedicului care i-a salvat viața. Micuțul este singurul supraviețuitor al unui accident în care i-au fost uciși ambii părinți. Într-un timp record, fotografia a devenit virală pe rețelele sociale, scrie publicația The Sun.

Tragedia a avut loc într-o zi de marți, pe 29 decembrie, în orașul Canuelas, din Argentina. În urma accidentului și-au pierdut viața Juan Pedro Menchon, în vârstă de 34 de ani, cât și pe soția sa, Ana Gabriela Diaz, în vârstă de 37 de ani, părinții bebelușul. Doar un miracol l-a salvat pe micuț, după ce mașina în care călătoreau cei trei a intrat frontal într-un camion.

„A fost cel mai puțin ce am putut să fac”
Paramedicul Walter Marcelo Brito, șofer pe una dintre ambulanțele sosite la locul tragediei, a distribuit fotografia pe Facebook. În dreptul imaginii le cere oamenilor să se roage pentru ca bebelușul să se facă bine.

„Mâna aceasta care îmi ține degetul este mâna unei ființe minunate, care a rămas singură în această lume, a fost cel mai puțin ce am putut să fac, să îl țin și să fiu alături de el. Să-l binecuvânteze Dumnezeu astăzi și mereu, ne vedem în curând, noul meu prieten! Sper că te voi găsi și te voi îmbrățișa! Nu vă cer mult, doar o rugăciune pentru recuperarea ta”, a scris paramedicul lângă fotografie.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *