Chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite figuri ale showbizului românesc și are tot ce și-ar putea dori, viața nu i-a purtat pașii doar pe drumuri lipsite de obstacole. Oana Lis, căci despre ea este vorba, a trecut prin momente cumplite, nu doar prin prisma problemelor de sănătate ale soțului, ci și din cauza unui secret dureros care o vizează în mod direct.

În 2018, vedeta le-a mărturisit fanilor că a fost atât de afectată de obezitate încât s-a gândit chiar să își pună capăt zilelor. Deși între timp a dat uitării aceste gânduri negre, kilogramele în plus continuă să își facă simțită prezența.

„Sunt obeză gradul 1!!! Na’, acum știți și asta despre mine!!!”, a transmis Oana printr-un mesaj publicat recent în mediul online. Din fericire, acum este o persoană extrem de asumată și știe mult mai bine cum să își gestioneze emoțiile, astfel încât să găsească cele mai bune soluții.

Oana Lis, aproape să recurgă la gesturi extreme din cauza obezității
„În primul rând, aveam momente când nu mă mai simțeam bine eu cu mine. Aveam momente în care mă gândeam să îmi iau viața. Aveam numai gânduri negre.

Era clar că nu sunt bine, deși aparent era o antagonie foarte ciudată, pentru că eu iubesc viața și în același timp ceva din mine nu era mulțumit”, dezvăluia Oana Lis în 2018.

Între timp, a absolvit cursurile Facultății de Psihologie, a devenit mult mai asumată și a învățat să lupte cu boala de care suferă. Aceasta se caracterizează prin țesutul adipos excesiv și implică, spre deosebire de supraponderalitate, un indice de masă corporală mai mare de 30.

„Am luat 8.80 la scris și 10 la oral! Sunt super fericită și mândră de mine. În sfârșit, sunt și eu cineva!

Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoștință! Gata, puteți să mă felicitați. În timp ce eu dădeam licența, Viorel băga la păcănele”, și-a informat vedeta, mândră nevoie mare, fanii care îi urmăresc activitatea din mediul online.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *