Pepe a vorbit despre divorțul de Raluca Pastramă în emisiunea nașului său de cununie, Cătălin Măruță, de la PRO TV, unde a povestit în ce relație se află acum cu fosta nevastă, mama celor două fetițe pe care le au împreună.

Artistul a spus că pentru el anul 2020 a fost unul dificil nu doar din cauza pandemiei de coronavirus care i-a afectat pe mai toți cântăreții, chiar dacă a reușit să se redreseze într-un proiect online, ci și din cauza despărțirii anunțate la începutul lui noiembrie, potrivit fanatik.ro

Pepe a spus că separarea a fost una amiabilă și a lăsat să se înțeleagă din nou că Raluca Pastramă ar fi decis ca fiecare să o ia pe un drum separat. Cântărețul a comentat și zvonurile apărute în presă despre presupusele infidelități spunând că totul este acum lămurit între cei doi și se află în același punct de acum trei luni, adică au păstrat o relație apropiată de dragul fetițelor.

Pepe, în relații mai bune cu Raluca Pastramă la 3 luni de la anunțul divorțului

„2020 n-a fost ușor pentru nimeni. A fost și cu divorțul, nu ne ascundem. Sunt și acum schimbări majore în viața mea, dar trebuie să vedem partea plină a paharului.

Eu am spus de la început că nu vor fi scandaluri, dar au fost mici derapaje că cineva a vrut să creeze vâlvă. Ne-am întors în punctul de acum ceva timp. Ne-am întors, deci, în același punct. E o variantă amiabilă pe care am hotărât-o de la bun început”, a declarat Pepe în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

„Nu mă mai poate surprinde nimic”

Cântărețul a petrecut noaptea de Revelion în direct pe Youtube, alături de fiicele sale, Maria și Rosa, dar ceea ce știu puțini este că în acea zi micuțele au fost și cu mama, și cu tatăl lor.

„De Crăciun și de Revelion sau de Paști, fetele sunt și la mine și la Raluca. Copilul nu trebuie privat nici de mamă, nici de tată. Deciziile se iau împreună cu copiii. Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit, lăsând influențele din alte părți.

Noi doi trebuie să stăm de vorbă și a înțeles niște lucruri. Și eu am înțeles niște lucruri. Nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față. 

Cât 50% din varianta de 100% nu-și dorește, nu sunt șanse de împăcare. E cel mai bine să lăsăm lucrurile cum au fost dorite. Eu respect dorința fiecăruia și o susțin. Nu credeam că putem divorța. Nu aș fi zis niciodată”,a adăugat Pepe.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *