Washingtonul în stare de asediu! Mii de susținători ai lui Donald Trump s-au adunat lângă Capitoliu, în zona Washington DC, și strigă „USA! USA!” fiind nemulțumiți de modul în care Donald Trump a fost „furat” la alegeri.

După ce au intonat imnul, oamenii au luat cu asalt Capitolul, forțându-i pe republicani și democrați să anuleze ședința prin care Joe Biden era validat astăzi drept președinte.

Inclusiv președintele Mike Pence a fost evacuat de teama protestatarilor, în condițiile în care trupele speciale se pregătesc să intervină în forță.

Anarhie în SUA, în Washington DC

Unul dintre protestatari a agresat unul dintre cameranii prezenți la eveniment și i-a transmis acestuia că o fată a fost împușcată în gât în interiorul Capitoliului.

Nu se știe dacă fata a murit sau nu, însă mai mulți oameni urlă: „Duceți-o la spital!”.

Cristian Tudor Popescu a comentat imaginile incredibile: „Mă așteptam, dar nu la aceste imagini. La Digi 24 de trei luni de zile repet, spun, am spus-o de fiecare dată m-a străbătut un fior. Poate vă amintiți. Acest individ, Trump, este capabil de orice. Va recurge la orice mijloace pentru a-și păstra puterea. Asta se întâmplă acum. Văzând imaginile am senzația unui serial prost, cum sunt atâtea pe net cu complot împotriva Americii. Ăsta e terorism la nivel de stat, lansat în câteva ore de către președintele SUA. Care le-a cerut suporterilor lui să vină și să intervină. Ce vedem este cea mai gravă lovitură la adresa statului american, la adresa ideii de America, de la războiul civil încoace.

Au năvălit în capitolu, vă dați seama. Nu e Koreea de Nord, ISIS, Al Qaeda, e vorba de cetățeni americani care năvălesc în templul democrației. În 1991, năvăliseră minerii în Palatul Victoria n-au reușit să intre. Au pătruns în sediul Parlamentului care era în Dealul Mitropoliei atunci. N-au ajuns să se așeze în scaunul președintelui Parlamentului. I-a liniștit Ion Rațiu.

Donald Trump vrea dictatură, ca el și familia lui să rămână ereditar pe viață la conducerea SUA. Acești oameni vor să răstorne statul democratic și să fie dictatură ca în țările africane. Nici măcar Putin nu a fost pus în poziția respectivă prin lovitură de stat, prin năvălirea acestor teroriști în sediile parlamentelor.

Statele Unite se situează sub China și sub Rusia. Spre deosebire de Hitler, Donald Trump nu are suportul elitelor. Vrea să transforme America în Reich-ul peste 1000 de ani”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *