SURVIVOR Romania 2021. Telespectatorii se vor bucura de un show de exceptie incepand din aceasta sambata, de la ora 20:00 la Kanal D. Vor trai cu sufletul la gura fiecare traseu parcurs de catre concurenti, lupta pentru mancare, pentru un acoperis deasupra capului sau posibilitatea de a suna acasa si de a vorbi cu cei dragi.

„Survivor Romania” va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00

Cine sunt Faimosii de la Survivor Romania 2021

Astfel, in echipa Faimosilor a avut loc si o schimbare pe ultima suta de metri deoarece Ana Porgras s-a retras din motive medicale, iar locul sau i-a fost luat de catre Elena Marin, una din cele mai carismatice dansatoare din Romania. Asadar, echipa Faimosilor este formata din Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc.

Cine sunt Razboinicii de la Survivor Romania 2021

In echipa Razbonicilor, sunt de asemenea 12 concurenti puternici, pasionati de sport cu povesti de viata care ii vor captiva, cu siguranta, pe telespectatori. Astfel, Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara sunt cei care fac parte din echipa Razboinicilor.

Nu rata din 9 ianuarie de la ora 20:00, cel de-al doilea sezon „Survivor Romania!” Urmareste aventurile Faimosilor si Razboinicilor in lupta pentru Marele Premiu in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00!

 


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *