Adela Popescu ÎNSĂRCINATĂ a treia oară! Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, chiar în timpul emisiunii pe care o moderează.

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară. Aceasta a povestit în timpul emisiunii „Vorbește lumea”, pe care o moderează, că mai multe persoane, inclusiv colegul ei de platou, Cove, și-au dat seama de acest lucru, motiv pentru care aceasta și-a făcut un teste de sarcină, care a ieșit pozitiv.

E bucurie mare în familia celor doi prezentatori tv, care mai au acasă doi băieți.

O să avem un nepoțel! Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la Pro TV. Producătoarea emisiunii mi-a spus „cred că ești gravidă”. E lumina aia aparte.

Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni” , a transmis Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

„Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi’, spunea Radu Vâlcan, la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *