Andreea Tonciu a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a participat la rubrica sosurilor iuți. Aceasta a mâncat iute, dar a dat și din intimitățile ei, dat fiind faptul că nu mai putea suporta iuțeala sosurilor lui Cătălin Măruță.

Andreea Tonciu l-a făcut de râs pe Giani Kiriță la Pro TV

Andreea Tonciu și-a făcut apariția la Pro TV cu un stil vestimentar cu totul nou. Aceasta a renunțat la rochițele scurte, ci a optat pentru una ”până-n gât”, așa cum și-a definit bruneta stilul.

”M-am apucat de o cură foarte bună, d-aia arăt foarte bine. Să știi că mie îmi place să mănânc picant. Știi că sunt cea mai sinceră. Sunt și o mama desavarsita, mi-am schimbat și stilul, sunt o baba fashionista, adică ma imbrac pana in gat”, a declarat Andreea Tonciu, pregătită sufletește să facă față misiunii pentru care a venit în platou, și anume, să spună adevărul sau să mănânce iute.

Deși a început să joace tare, mâncând din sosurile iuți, nu după mult timp, Andreea Tonciu a preferat cea de-a doua variantă, și anume, să răspundă cu subiect și predicat la întrebările puse. Și uite așa a dezvăluit Andreea Tonciu un secret numai de ea știut despre Giani Kiriță. Din spusele ei se pare că Giani Kiriță a fost cel mai… ”plictisitor” în dormitor.

”Care dintre fostii tai parteneri a fost cel mai plictisitor in dormitor?”, a fost întrebarea lui Cătălin Măruță, iar răspunsul Andreei Tonciu nu a întârziat să apară, și anume, nimeni altul decât Giani Kiriță.

Ce a putut să spună Andreea Tonciu despre Giani Kiriță

Cătălin Măruță s-a arătat cam ”neîncrezător” la răspunsul ei, motiv pentru care a comentat. ”Cum, credeam că ăștia cu tatuaje…”, la care Andreea Tonciu a continuat: ”Păi nu știi că ăștia cu tatuaje sunt mai… E cel mai slab, așa sunt ăștia cu tatuaje”. Alte nume spuse de Andreea Tonciu, dar pentru care a preferat să mănânce iute au fost: Oana zavoranu, Loredana Chivu, Lorena Tonciu- sora ei.

O altă întrebare pentru care nu a vrut însă să mănânce iute a fost:

”Spune-mi numele unui barbat din showbiz cu care ai avut o aventura, dar presa nu a aflat”, iar răspunsul ei a fost că: ”Nu am avut”.

Andreea Tonciu este într-o formă de zile mari. Fosta concurentă de la Bravo, ai Stil, Celebrities, a afirmat că mâine va pleca la munte cu familia sa și că în căsnicia ei cântă găina.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *