La emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru și Mihai Vorpchievici au spus care sunt frazele care te blochează și caare te împiedică să ai o viață împlinită.

Cum elimini sărăcia, în câțiva pași simpli

Astfel că pornind de la fraza ”nu am bani pentru asta”, frază pe care mulți o folosesc, Mihai Voropchievici a explicat că în teoria esoterică se spune că dacă îți dorești un lucru, nu trebuie să te cramponezi niciodată de prețul lui, chiar dacă nu dispui de banii necesari. Se pornește ci setarea mentală că vei avea acel lucru pe care ți- dorești, indiferent cum și cât va dura asta. Dacă te setezi negativ, nu vei reuși niciodată.

”Nu voi câștiga niciodată atâția bani„ este, așadar, o frază limitativă, a celui care nu își face planuri mari și se plafonează.

„Doar hoții câștigă, oamenii cinstiți nu” – e o etichetare a vremurilor noastre, care este folosită de părinți către copii și care demobilizează noua generație. Această frază este de evitat pentru că nu doar furând poți deveni prosper.

„Acești bani sunt pentru zile negre„. Aici nu trebuie date conotații negative, ci trebuie să gândești cu bucurie cum ne vei obține și cheltui banii.

„Nu îmi place jobul meu, salariul este mic, dar am stabilitate„ – această frază aparține celor plafonații și invidioșii. Trebuie îndrăznit și vrut mai mult de atât.

Cine sunt Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru
Mihai Voropchievici este un specialist care are studii în arte divinatorii, și anume astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie. Numerologul în vârstă de 69 de ani este căsătorit și este tată a trei copii, două fete, pe nume Alina și Giulia, și un baiat, pe nume Alex.

Acesta a susținut că, deși este numerolog și cu asta se ocupă în viață de zi cu zi, este și un om credincios.

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest…”

În plus, Mihai Voropchievici a publicat și o carte, care se numește „Numerele, zodiile și sănătatea”, în care tratează în profunzime tainele unei științe străvechi, un domeniu de care s-au intersat și încă se mai interesează mulți oameni care vor să studieze aceste lucruri.

Cât despre Lidia Fecioru, aceasta este unul din cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. Ea poate fi văzută des pe micile ecrane, fiind invitată în cadrul a numeroase emisiuni TV, de la diferite posturi de televiziune, îndeosebi la Antena 3, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Sursa playtech.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *