Dana Budeanu l-a ”prins” pe Klaus Iohannis într-o ipostază ce a generat discuții pe rețelele de socializare. Creatoarea de modă a publicat o fotografie cu președintele țării pe internet, astfel încât toți românii să poată vedea ce a ales să facă șeful statului, în contextul în care a precizat de curând că suntem ”în plină pandemie de coronavirus”.

Dana Budeanu a publicat o fotografie în care Klaus Iohannis apare pe o pârtie de schi, la Sinaia, camuflat cu o cagulă, astfel încât să fie cât mai puțin recunoscut. Totuși, președintele a fost fotografiat, iar imaginea a ajuns la creatoarea de modă, care a ales să o publice pe internet.

Alături de fotografia cu Klaus Iohannis aflat la schi, Dana Budeanu a publicat și o descriere, în care a precizat că este de acord cu o ”Românie normală”. Într-o altă postare, ea a precizat că asta ar însemna oameni la coadă la teleschi și copii în bănci. ”România normală, domnule președinte! Sunt de acord! Sinaia… 13.01.2021”, a scris creatoarea de modă lângă imaginea cu șeful statului, fără să le permită internauților să publice comentarii despre acest subiect.Dana Budeanu, enervată după ce l-a ”prins” pe Klaus Iohannis

Totuși, internauții au fost de neoprit. Au distribuit imaginea cu șeful statului pe conturile lor și au dat startul la discuții. Se pare că Dana Budeanu n-a ratat să citească reacții pe acest subiect, pe alte pagini de Facebook, iar unele dintre acestea au deranjat-o.

”Nu citiți, așa trăiți, d-aia! Eu am spus că mi se pare normal că Hohha a fost la schi! Ceea ce vă doresc și vouă! PS: Vorba lui în conferință: Eu nu cred că dacă mă înțep sunt un exemplu. Nu în asta constă campania! Corect! Din nou sunt de acord! De ce am nevoie de exemplu ca să mă înțep? Sunt imbecil? Nu știu ce vreau pentru corpu meu singur? Trebuie să-mi spună cineva? Nu!”, a mai scris Dana Budeanu pe Facebook.

Joi, 14 ianuarie, Dana Budeanu a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj adresat direct președintelui, în care a menționat-o și pe soția lui, Carmen Iohannis. Creatoarea de modă i-a cerut șefului statului să asculte melodia ”Locul potrivit” de la Guess Who și i-a transmis că Guvernul său a ”nenorocit o generație”, cu măsurile ce au fost luate, în contextul pandemiei de coronavirus. Elevii din România au fost nevoiți să facă școală online în ultima perioadă.

”Înainte să ne certați iar și azi, vreau să ascultați Guess Who și să înțelegeți, chiar dacă nu aveți copii, că Guvernul dvs. a nenorocit o generație, cu măsuri luate ca nicăieri în lume!!! Este inadmisibil ca familia care conduce România, formată din doi profesori înțeleg, să nu realizeze crima care s-a înfăptuit la adresa copiilor noștri! Cum? O familie de profesori care din întâmplare a ajuns să conducă România, nu a realizat un an, că a distrus o generație ținând școlile închise? Cum? Cum ați tolerat în «România educată» și «România normală» prin «Guvernul meu» acest lucru? Cum ați putut dormi noaptea și coborî pârtia știind că peste 1,5 milioane de copii nu au avut acces un an de zile la educație?”, a scris Dana Budeanu.

Sursa impact.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *