Victor Slav este un tata exemplar pentru Sofia, fiica pe care o are impreuna cu Bianca Dragusanu. Fostul prezentator isi dedica timpul fiicei sale, timp in care fosta sotie petrece clipe de vis cu Gabi Badalau in Maldive. Victor are grija de Sofia si marturie stau postarile de pe  InstaStory.

Victor Slav, suflet mare si tata model

Victor Slav are grija de micuta Sofia, in timp ce mama ei se distreaza prin locuri exotice cu afaceristul Gabi Badalau. Nu este prima data cand se intampla acest lucru. Fostul prezentator nu doreste ca fiica sa sa fie crescuta intr-un mediu ostil, iar atunci cand Bianca a fost agresata de Alex Bodi, Victor si-a luat fetita la el acasa.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, vacanta de vis in Maldive.

Bianca  si Victor se inteleg bine cand vine vorba de copil.

Fostul prezentator a postat cateva filmulete in care se vede cum isi petrece timpul cu fetita sa, Sofia.

Victor Slav sta departe de lumina reflectoarelor. Fostul prezentator are o relatie, dar prefera sa nu o faca publica. De altfel, Victor nu a comentat nimic despre viata tumultoasa a Biancai, dand dovada ca este un barbat cerebral.

Bianca Dragusanu a postat imagini din locul in care isi petrece vacanta de vis. Noul iubit al fostei prezentatoare, un barbat cu mare potential financiar scoate bani grei din buzunar pentru Bianca.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *