După ce anul trecut senatorul PSD a ajuns la spital pentru o intervenţie chirurgicală la colon, fostul edil al Capitalei se confruntă cu noi probleme de sănătate.

 

Gabriela Firea a fost operată de urgență.

 

Gabriela Firea și-a anunțat urmăritorii pe pagina sa de Facebook despre momentele grele prin care a fost nevoită să treacă zilele acestea.

Totodată, fostul edil al Capitalei a ținut să le mulțumească doctorilor care au îngrijit-o.
„După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în bună organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor.

Acum totul e bine. Sunt spre vindecare”, mesajul Gabrielei Firea.

Primele semne ale bolii au apărut în anul 2018
Senatorul PSD a susținut că primele semne ale bolii au apărut în anul 2018. De asemenea, cele două intervenții chirurgicale de anul trecut la aparatul gastro-intestinal, au fost realizate de către medicii români. Gabriela Firea le-a transmis tuturor în mediul online că astfel de momente te trezesc la realitate.

„În astfel de momente cobori cu adevărat cu picioarele pe pământ. Pot să le confirm celor care m-au sfătuit insistent să mă operez în străinătate că aici, la București, am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat și de reputații specialiști din Londra care m-au consultat recent.

Sunt convinsă că acesta nu este un caz singular și că personalul medical din România merită tot respectul și încrederea noastră”, a mai spus Gabriela Firea.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *