Fiica Adrianei Iliescu e domnișoară în toată regula. Eliza Maria a împlinit 16 ani de curând, dar din cauza pandemiei nu au mai putut petrece așa cum o făceau în anii trecuți.

Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza Maria, nu au mai fost prezente la Maternitatea Giulești pentru a sărbători aniversarea Elizei, ca în alți ani. De data aceasta, cea mai bătrână mamă a sărbătorit acasă, în liniște, ziua de naștere a fiicei sale.

În ciuda faptului că adolescența este o perioadă care dă adulților foarte multe bătăi de cap, Adriana Iliescu nu se confruntă cu așa ceva. Eliza Maria este foarte cuminte și îi place foarte mult să învețe. Studiază la liceul „Dimitrie Paciurea”, profil Uman, la clasa de Filologie, iar educația aleasă și dedicarea ei se reflectă în notele obținute.

Fiica Adrianei Iliescu, transformare miraculoasă la 16 ani

Eliza Maria este o adolescentă brunetă care emană foarte multă feminitate, dar nu uită de educația pe care a primit-o. Cum mama ei este profesor universitar, Eliza a fost întotdeauna îndrumată să se dedice studiului și să poată acumula cât mai multe cunoștințe. Adriana Iliescu a fost nevoită să-și crească singură fiica, singurul ajutor pe care l-a mai avut a fost medicul ginecolog, care a ajutat-o la naștere.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *