Liviu Vârciu a făcut publică o fotografie alături de mama lui, spre surprinderea fanilor, care i-au trimis sute de comentarii și gânduri bune. Recent, actorul a fost infectat cu coronavirus și a fost nevoit să rămână în izolare la domiciliu. 

Artistul a postat o imagine alături de cea care i-a dat viață, iar fanii au remarcat cât de evidentă este asemănarea dintre cei doi.

Deși a fost postată în urmă cu aproape două ore, fotografia a primit deja zeci de mii de aprecieri din partea celor care îl urmăresc pe fostul concurent la „Asia Express”.

Ea este mama lui Liviu Vârciu. Actorul, mândru de cea care i-a dat viață

Liviu Vârciu este împlinit atât pe plan profesional, cât și personal, la aproape 40 de ani. Cântărețul are o familie frumoasă, fiind căsătorit cu Anda Călin din 2016, care i-a dăruit doi copii.

Vedeta se mândrește cu mama lui, pe care le-a arătat-o fanilor în urmă cu puțin timp. Urmăritorii au remarcat cât de mult seamănă cei doi și i-au transmis actorului și celei care i-a dat viață numai mesaje de apreciere. Mai mult, imaginea a primit peste 10.000 de like-uri în doar o oră de la postare.

mama lui Liviu Varciu

Postarea a strâns deja sute de comentarii, prin care fanii și-au arătat admirația față de artist și de mama lui. „Să îți trăiască!”, „Să-ți trăiască încă o sută de ani de acum încolo. Bucură-te de ea și fii lângă ea mereu”, „Ce frumoși sunteți!”, „Să fiți sănătoși și fericiți”, „Mama e doar una și să o iubești necondiționat!”, „Frumoasă mama!”, „Semeni perfect cu dumneaei! Vă pup și vă iubesc!”, sunt doar câteva dintre comentarii.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *