La sfârșitul anului trecut, Mircea Radu a plecat de la TVR, unde era director de C0municare, iar acum își petrece timpul într-o vacanță de vis în Italia.

Acum că nu mai lucrează, Mircea Radu are mai mult timp pentru el și familia lui, așa că a decis să-și dea un restart și să petreacă câteva zile departe de casă.

Înainte de Crăciun, fostul prezentator a părăsit Televiziunea Națională, postul TV care l-a făcut celebru, însă acest lucru nu pare să-l întristeze. Inițial, s-a scris că a fost concediat, însă jurnalistul a făcut lumină în acest caz, scrie bzi.ro.

Mircea Radu a spus adevărul despre plecarea de la TVR. Ce face acum fostul prezentator
După ce s-a scris că a fost dat afară de la TVR din funcția de director de Comunicare, Mircea Radu a ținut să-i lămurească pe fani și să le explice care au fost motivele din spatele plecării sale. Fostul prezentator se află acum într-o vacanță departe de casă, în Italia, unde împărtășește cu fanii imagini de excepție.

„Știți bancul cu ‘nu a fost Volgă ci bicicletă și nu i s-a dat ci i s-a luat?’ . Așa și cu știrea apărută acum, într-o ‘anumită parte a presei’ (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR.
Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate.

Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul. Real și pentru cine vrea să înțeleagă, așa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp. Crăciun Fericit!”, scria Mircea Radu pe pagina de Facebook.

Recent, fosta vedetă TV a plecat în vacanță, așa cum reiese din postările sale aproape zilnice. Mircea Radu a vizitat unele dintre cele mai frumoase orașe italiene, cum ar fi Veneția, Roma, Vatican și Milano.

Mircea Radu a debutat în televiziune în ’90 la TVR, ca prezentator de știri, după care s-a mutat la pupitrul știrilor de la Antena 1. La scurt timp a devenit prezentatorul uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni, „Din dragoste”, urmărită de milioane de români.

Jurnalistul s-a retras din televiziune pentru a petrece mai mult timp alături de familia sa și a fost, până la sfârșitul lui 2020, director de Domunicare al postului TVR.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *