Victor Slav știe să treacă neobservat dacă își dorește și își trăiește viața așa cum vrea chiar dacă este o persoană extrem de cunoscută. Cum? Fostul prezentator de televiziune apelează des la unul din cele mai cunoscute tertipuri, un truc pe care îl vedem deseori mai ales la starurile de peste Ocean.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a bucurat de momente frumoase la Brașov alături de noua sa iubită fără să îl recunoască lumea.

N-a inventat apa caldă, ci a făcut ceea ce multe vedete fac dacă vor să iasă în locuri cu mulțime și doresc să se simtă bine în același timp fără să fie deranjate în permanență de fanii care vor o poză sau un autograf.

Victor Slav s-a dus în Brașov împreună cu iubita lui, iar pentru a trece neobservat s-a camuflat. Și-a pus o mască de protecție (noroc cu pandemia!) și ochelari de soare, astfel încât oricine a trecut pe lângă el și partenera lui nu l-a recunoscut.

Băiatul care prezenta rubrica meteo pe vremuri la PRO TV a postat un filmuleț pe Instastory cu el în mijlocul Pieței Sfatului din Brașov, unde se bucură de ultimele clipe de iarnă alături de aleasa inimii sale.

În realitate, principalul motiv pentru care Victor Slav a ales să se camufleze pentru a nu fi recunoscut de nimeni nu este neapărat teama să fie asaltat de fani, ci dorința de a fi ferit de ochii presei.

A reușit să fenteze presa. Prezentatorul, la munte cu noua iubită
Cum în ziua de azi oricine care deține un smartphone poate trimite imagini oricărei redacții, pentru presa tabloidă ar fi fost mană cerească un colaj cu el și iubita lui extrem de îndrăgostiți în peisajul pitoresc din mijlocul Brașovului.

Victor a reușit să fenteze de data asta presa și a preferat să se ascundă în spatele ochelarilor de soare, căci masca de protecție este oricum obligatorie în spațiul public. Vedetele care vor să fie lăsate în pace în mini-escapadele lor pot lua lecții de la prezentatorul tv.

Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *