Ion Dichiseanu se afla internat in stare grava, din cauza unei investigatii „facute gresit” la o clinica particulara. Intreaga familie si in special fiica sa, se roaga pentru actor, sa-si revina si sa se intoarca acasa.

Ioana, mesaj emotionant pe Facebook.
„Tata iubeste natura, iubeste florile, iubeste animalele (chiar daca a fost la 2 mm de paralizie din cauza unei caderi de pe un cal), iubeste oamenii (chiar daca din cauza unora se lupta acum), iubeste viata.

Luptatorul meu trebuie sa vina acasa! #celmaibuntaticdinlume #vinotatasanatosacasa #tatateiubesc #intoatevietileimidorescsaimifiitata„, a scris Ioana Dichiseanu pe pagina sa de Facebook.

Fiica actorului spune ca tatala sau este grav bolnav, dar are nicio legatura cu noul coronavirus, iar totul se intampla din cauza unor investigatii efectuate gresit.

„Este adevarat ca tata trece din nou printr-o cumpana. Nu a avut nici data trecuta, nici acum, legatura cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigatii facute gresit, la inceputul lunii decembrie, la o clinica privata, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun.

Stiu ca pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Asa ca va rog sa ne indreptam gandurile si rugaciunile pentru ca tata sa vina cu bine acasa. Doamne ajuta!”, a scris Ioana pe Facebook.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *