Coșmar fără sfârșit pentru cea mai bătrână mamă din România. La 82 de ani, ea s-a trezit cu o înștiințare de executare silită venită prin intermediul Administrației Finanțelor Publice sector 6, după ce a pierdut procesele pentru averea Elizei, fiica ei.

Adriana Iliescu contestă executarea de la ANAF
Peste o săptămână, Judecătoria Bălcești va soluționa constestația la executare pe care a depus-o Adriana Iliescu împotriva Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București – Administrația sector 6 a Finanțelor Publice. Procesul vine după ce Adriana Iliescu a fost anunțată că trebuie să plătească cheltuieli de judecată și cheltuieli de executare silită, ca urmare a faptului că a pierdut și ultima șansă de a recupera averea pe care ar fi vrut s-o lase fiicei ei, Eliza, în localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Datoria Adrianei Iliescu se ridică, se pare, la aproximativ 2.000 de lei.

Adriana Iliescu are probleme și cu ANAF
Ce a făcut Adriana Iliescu după ce a aflat că rămâne fără moștenirea pentru Eliza? Cea mai bătrână mamă a primit lovitura vieții, dar nu se lasă bătută! Dezvăluiri exclusive

Ce a făcut Adriana Iliescu după ce a aflat că rămâne fără moștenirea pentru Eliza? Cea mai bătrână mamă a primit lovitura vieții, dar nu se lasă bătută! Dezvăluiri exclusive

Vestea este una foarte proastă pentru Adriana Iliescu, care și-a petrecut ultimii ani doar prin tribunale, luptându-se cu rudele sale. Femeia se află într-o situație destul de dificilă și din punct de vedere financiar, ea trebuind să se întrețină și să-și crească fiica doar din pensie.

Adriana Iliescu are datorii la întreținere. În ce situație critică se află fosta profesoară universitară

Adriana Iliescu, de 16 ani prin tribunale pentru averea Elizei
Problemele în instanță au început pentru Adriana Iliescu în urmă cu 16 ani, atunci când aceasta a moștenit de la părinții ei o proprietate în comuna Bălcești.

Femeia a intrat în conflict cu rudele ei, care dețineau terenul de lângă, și pe care l-au vândut, fără a-i lăsa acesteia o cale de acces din drumul principal. Adriana Iliescu și-a dat în judecată rudele și a reclamat faptul că nu mai poate ajunge la terenul ei, însă a pierdut toate procesele, pe linie. În cele din urmă, s-a ajuns în situația în care rudele cu care s-a războit că-i ceară cheltuieli de judecată și s-o execute silit pe Adriana Iliescu.
Casa și terenul de la Bălcești nu sunt, din fericire, singurele bunuri care-i vor rămâne moștenire Elizei Iliescu. Mama ei mai deține două apartamente în București pe care le va lăsa fiicei ei, astfel încât aceasta să se poată întreține o perioadă, în momentul în care cea mai bătrână mamă nu va mai fi. Eliza Iliescu are acum 16 ani și este elevă la liceu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *