Parlamentarul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, a avut o reacție tranșantă după declarația lui Klaus Iohannis despre soluționarea dosarului 10 august.

Rușinos !Schamlos(în limba germană)

Președintele Iohannis care a numit-o pe Georgiana Hosu în fruntea DIICOT este responsabil direct din punct de vedere moral și politic de „trântirea” dosarului 10 august.

Pervers, în stil pesedist, domnul Iohannis îl roagă pe actualul ministru al Justiției să lămurească povestea clasării dosarului 10 august.

Domnul Iohannis mai bine mergea la ski zilele acestea…”, a spus Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis: „Solicit ministrului Justiției să explice public de urgență cum s-a ajuns în situația ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat. Românii au tot dreptul să știe cine sunt cei vinovați de actele de violență împotriva manifestanților pașnici. Lucrurile nu se pot încheia aici și de aceea am cerut ministrului Justiției și ministrului de Interne să găsească soluțiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă.”, a spus președintele Romaniei pe pagina sa de Facebook.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *