Gabriela Cristea a răbufnit la adresa haterilor care o critică pe rețelele de socializare, de care este sătulă. Internauții nu sunt de acord cu lucrurile pe care le promovează pe Instagram și îi scriu multe comentarii răutăcioase. 

Fosta prezentatoare de la Kanal D nu s-a mai putut abține și le-a închis gura celor care îi transmit mesaje negative. Nu este pentru prima dată când soția lui Tavi Clonda trece printr-o astfel de situație.

Gabriela Cristea este foarte urmărită în mediul online, dar și la televizor, mai ales după ce a început reality show-ul de pe Antena Stars, alături de soțul ei și de cele două fetițe, în urmă cu câteva luni.

Gabriela Cristea, sătulă de criticile internauților

Gabriela Cristea are mulți urmăritori pe rețelele sociale și putem număra peste 230 de mii numai pe Instagram. Ca orice persoană publică, vedeta are parte și de hateri, care nu ezită să-i scrie câte un mesaj sau comentariu răutăcios la postări.

Deși este conștientă că nu poate fi plăcută de toată lumea, bruneta nu mai suportă să fie criticată pentru simplul fapt că face relamă la anumite produse și a ținut să le transmită internauților un mesaj important. Gabriela Critea i-a măturisit lui Tavi Clonda, partenerul ei de viață, cât de rău se simte.

„M-am enervat foarte tare pe hateri și le-am zis cine vrea să mă urască să-mi dea unfollow. Le-am zis că dacă nu le convine ce am de zis, să nu mă mai urmărească. Au început să-mi zică că fac pe mocangeală și le-am zis că nimic nu e pe gratis, că e o chestie comercială.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *