Dana Budeanu a vorbit despre o situație ciudată petrecută în familia ei, după ce fetițele sale au fpst găsite cu anticorpi, deși nu au fost infectate niciodată cu Covid-19. În urma dezvăluirii sale, medicul Flavia Groșan a explicat fenomenul, subliniind faptul că în multe familii există această situație.

„Eu fac totul împreună cu fetițele mele”

Dana Budeanu a vorbit în exclusivitate la „Sinteza Zilei”, despre evenimentele ciudate petrecute în familia. Aceasta s-a arătat extrem de nedumerită cu privire la faptul că fetele sale au anticorpi specifici infecției cu Covid-19, în ciuda faptului că nu au avut simptome nici măcare o zi, iar alte persoane din casă nu au fost infectate și nici nu au anticorpi.

Cunoscuta creatoare de modă afirmă că în toată această perioadă, ea a stat alături de fiicele sale, fără nicio barieră, iar cu toate astea, ea nu s-a infectat, pe semne că nu există o regulă de transmitere de la copii la adulți.

„Fetițele mele nu au avut chestia asta. Ne-am testat toate trei. Mi-e rușine să spun asta… și am verificat anticorpii. Fetițele mele au anticorpii și eu nu. Eu trăiesc cu ele la modul lipit, totul este împreună, totul este în același timp, ele nu au avut niciodată nimic și au anticorpi”, a spus Dana Budeanu.

Medicul pneumolog, Flavia Groșan, a intervenit pentru a oferi explicații în acest sens. În mod absolut surprinzător, aceste cazuri sunt des întâlnite în cadrul familiilor, astfel că doar una, două persoane sunt testate pozitiv, iar ceilalți membru ai familiei nu contactează virusul, în ciuda faptului că nu se feresc.

Medicul din Oradea susține și ipoteza în care fetițele Danei Budeanu ar fi putu face o formă extrem de ușoară, astfel încât, simptomele nici nu au existat.

„Copiii fac de regulă forme simple, ușoare. Am întâlnit mereu cazuri mama pozitivă, soț, ginere, fată negativ. Le întâlnesc frecvent”, a spus medicul Flavia Groşan.

DianaDaDana Budeanu, susținătoarea Flaviei Groșan

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, creatoarea de modă cunoscută pentru nonconformisul său, a declarat public încă o dată aprecierea pe care aceasta i-o poartă medicului Flavia Groșan. Dana Budeanu a afirmat cu recunoștință faptul că pozitivismul și curajul doamnei doctor fac din această lume una mai bună, lipsită de stres și panică.

„Mă bucur că am putut o susțin. O susţin în continuare. Viața este despre oameni ca doamna Groșan. Viața cu bune și cu rele se trăiește cu zâmbetul pe buze fiind pozitiv. Găsind soluții bucurându-te în continuare de ceea ce mai poți să te bucuri. Viața nu se trăiește în panică.

Oferă o alternativă la această psihoză. Această psihoză face enorm de multe victime. Este firesc ca oamenii să nu mai aibă încredere să meargă la spital. Cine ar avea, când pe absolut toate posturile TV toți acești „specialiști” ne explică că pur și simplu trăim apocalipsa”, a dezvăluit Dana Budeanu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *