Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, i-a răspuns prefectului Capitalei, Alin Stoica, după ce acesta din urmă a găsit AUR-ul vinovat pentru incidentele de aseară.

Liderul AUR a precizat, pentru Bugetul.ro, că incidentele din Piața Unirii au avut loc „în afara cadrului protestului”.

„Mitingul s-a terminat în Piața Victoriei și toată lumea a plecat spre casă. Normal că fiecare incident este regretabil, mai ales că acestea s-au desfășurat în afara cadrului protestului”, a declarat, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, George Simion.
„Se războiesc între ei pentru a crește sau a scădea numărul de cazuri”

George Simion a criticat vehement bâlbele autorităților și a acuzat că Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR, în loc să conducă țara, se răzbună pe AUR, un partid pe care îl văd ca „un dușman principal”.

„Noi am participat la proteste, dar ei nu participă la guvernare! Nu fac ce ar trebui să facă. Se războiesc între ei pentru a crește sau a scădea numărul de cazuri, numărul de raportări, fie că vorbim de morți, fie de vaccinări.

Ei ar trebui să conducă o țară și au ca dușman principal pe cei pe care îi văd că le-ar fura puterea, pe AUR”, a mai spus, pentru Bugetul.ro, liderul AUR.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *