Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. Artistul fusese infectat la începutul lunii martie cu infecția SARS-CoV-2 iar în această dimineață a încetat din viață cu un mare regret.

Din cauza simptomelor grave pe care le avea, regretatul artist a ajuns la spital pe data de 13 martie, unde medicii au decis să-l intubeze. Artistul nu mai putea respira, iar cadrele medicale care s-au ocupat de el au încercat să facă tot posibilul pentru a-i salva viața. Din păcate, în această dimineață, Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață. Durerea familiei este cu atât mai mare cu cât, înainte de a fi intubat, artistul i-a transmis fiicei sale ultima lui dorință.

” Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira.”, a dezvăluit pentru Impact un cadru medical din unitatea sanitară în care solistul este internat.

Nelu Ploieșteanu a murit
Din păcate, infecţia cu noul coronavirus, asociată cu problemele medicale preexistente, i-au fost fatale artistului. Mara Bănică a fost cea care a făcut anunţul despre trecerea în nefiinţă a lui Nelu Ploieşteanu:

„Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti Odihnească sufletul în Rai!”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Artistul a avut o carieră impresionantă, de peste 50 de ani. A scos 18 albume și a avut colaborări importante cu artiști de renume precum Gheorghe Dinică sau Ștefan Iordache.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *