Doliu în muzica lăutărească! Marele artist, Nelu Ploieșteanu, a fost răpus de coronavirus, după multe zile internat la Spitalul Floreasca. Cântărețul trecea prin clipe grele din cauza infectării cu SARS-COV-2. Inițial, a refuzat internarea la unitatea medicală, însă ulterior starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a ajuns la secția la ATI.

Nelu Ploieșteanu s-a infectat cu coronavirus, după ce a participat la o petrecere cu ocazia zilei de 8 martie.

„ Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat.

Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu”. Nu am avut nicio problemă”, spunea regretatul artist la restaurantul respectiv.
Nelu Ploieșteanu a murit. Vestea care a îndurerat lumea artistică din România- bzi.ro

Regretatul artist, Nelu Ploieșteanu, a refuzat prima dată să rămână în spital, deși medicii au insistat. Cântărețul a preferat să se trateze acasă. Jurnalista Mara Bănică spunea că Nelu Ploieșteanu a avut multe simptome de COVID-19: La un moment dat, medicii au vrut să vadă în ce măsură îi sunt afectați plămânii și i-au propus un tomograf. Și atunci Nea Nelu a spus: „Eu mă duc acasă, pentru că cine intră în spital nu mai iese”.

Marele artist s-a întors din nou la spital, după ce starea lui de sănătate se înrăutățise. Acesta a fost internat direct la Terapie Intensivă.

” De tensiune nu știu. Știu că a avut niște probleme la plămâni și că are o tuse tabacică și că s-a trata de două ari în spital, și-a tratat niște afecțiuni pulmonare generate de fumat.

După ce a murit băiețelul Mihăiță, șocul a fost atât de puternic că nu a mai putut dormi nopțile, nu s-a mai putut odihni. Și se ajută cu aceste pastile prescrise de medic”, spunea Mara Bănică, jurnalist. Din nefericire, Nelu Ploieșteanu a fost răpus de coronavirus, după o lungă luptă cu virusul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *