La înmormântarea prințului Philip, prințul William nu va proceda așa cum se cuvine unui membru responsabil al familiei regale și viitor moștenitor al tronului. A renunțat din proprie inițiativă. Se va comporta ca un adevărat frate. Întrebarea este dacă prințul Harry va observa acest lucru.

Din moment ce a renunțat să fie membru activ al familiei regale, prințul Harry nu mai are dreptul să poarte uniformă militară la înmormântarea bunicului său, prințul Philip. În condițiile normelor de restricții impuse de pandemia de coronavirus, la ceremonie vor participa doar 30 dintre cei mai apropiați membri ai familiei.

Prin urmare, din solidaritate cu fratele său mai mic, prințul William a ales să poarte un costum simplu, deși este puțin probabil ca Harry să inteepreteze corect acest gest. Când, în urmă cu un an, Harry și soția sa, Meghan Markle, au decis să renunțe la îndatoririle lor de membri ai familiei regale a Marii Britanii, fiul cel mic al prințesei Diana nu a știut, că i se vor retrage o serie întreagă de drepturi. Iar când a înțeles toate consecințele hotărârii lui, și-ar fi ieșit din fire, după cum susține surse din anturajul ducelui de Sussex.

Or, prințul William își cunoaște foarte bine fratele și știe că, la înmormântarea bunicului său, Harry și-ar putea pierde cumpătul, nereușind să-și controleze emoțiile. Prin urmare, William a decis să facă un pas înainte pentru a nu transforma înmormântarea prințului Philip, soțul reginei Elisabeta, alături de care a petrecut 78 de ani, fiind, astfel, cel mai longeviv prinț comsort, într-un spectacol neplăcut.

Prințul William are dreptul să poarte uniforma militară, dar va renunța la ea pentru a-și liniști fratele. În plus, el vrea ca toată atenția să fie concentrată asupra bunicului și a reginei, care și-a pierdut nu doar soțul, dar și un prieten foarte bun.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *