Anca Țurcașiu demonstrează că vârsta este doar un număr. La 50 de ani, artista s-a lăsat fotografiată în costum de baie și a dezvăluit rezultatul chiar înainte să împlinească 51 de ani.

Anca Țurcașiu a realizat un shooting inedit vara trecută și recent a împărtășit rezultatul și cu fanii. Îmbrăcată într-un costum de baie colorat, artista a făcut furori pe rețelele de socializare. Vedeta a primit mii de aprecieri pentru imaginea inedită și a fost complimentată chiar și de câteva celebrități.

”Ești un exemplu!”, i-a transmis Lora, în timp ce Oana Turcu a reacționat: ”Vrei să spui de la 30 de ani!”

Pe 8 mai, Anca Țurcașiu va împlini 51 de ani și promite că va dezvălui mai multe fotografii în costum de baie.

Cum se menține în formă

Recent, Anca Țurcașiu a dezvăluit că este extrem de atentă la alimentație și recunoaște că a avut o obsesie pentru cântar.

„Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a spus Anca Ţurcaşiu la Antena Stars.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *