Mama cunoscutei vedete s-a simțit foarte bine în perioada în care a stat în spital, dar acum a ajuns din nou pe mâna medicilor. Se pare că femeia în vârstă de 80 de ani are nevoie de câteva proceduri și tratamente care să o pună pe picioare.

Fosta soție a lui Marius Elisei a ținut să mai adauge că mama sa va sta o perioadă în clinica respectivă, unde are foarte mare încredere în cadrele medicale. Cel mai probabil Mioara Roman va rămâne sub observație câteva săptămâni.

Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor. Oana Roman a spus totul
Oana Roman nu a fost singură la spital în momentul internării mamei sale, ci a avut-o alături și pe sora sa mai mare, Catinca. Cele două sunt extrem de mulțumite de rezultatele obținute până acum de mama lor, locul fiind benefic pentru starea ei de sănătate.

„Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi.

Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente care să o ajute cu problemele pe care le are.

După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare…”, a transmis Oana Roman pe InstaStory, în urmă cu puțină vreme.

Mioara Roman se confruntă cu probleme delicate de sănătate la cei 80 de ani pe care-i are. Fosta soție a lui Petre Roman suferă de o formă de Parkinson destul de agresivă, starea ei degradându-se vizibil în ultimul an.

Mama Oanei Roman a suferit mai multe operații în ultima perioadă, șatena mărturisind la un moment dat că femeia nu se mai poate descurca singură pentru că nu-și poate mișca una dintre mâini. Ea a ajuns să depindă mereu de cineva.

Fosta parteneră de viață a lui Petre Roman are mai multe afecțiuni, una dintre ele având foarte mare legătură cu perioada în care mergea la plajă, în tinerețe.

Din acest motiv a dezvoltat un melanom, o formă de cancer de piele, dar din fericire a reușit să scape de el ca prin minune, însă șatena a învățat o lecție foarte importantă.

Oana Roman susține că îi este teamă să se expună prea mult la razele soarelui, deși îi place să meargă în locuri exotice în vacanță. Vedeta se teme să nu fie ceva genetic și încearcă pe cât posibil să nu stea prea mult la plajă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *