Pepe radiază lângă Yasmine, prima femeie cu care are o relație după ce s-a despărțit de Raluca Pascu.

Cine este Yasmine, femeia lângă care Pepe zâmbește din nou?

Pepe și-a revenit după divorțul de mama fiicelor sale! Artistul, dezvăluiri despre viața amoroasă: „Și în cinci relații…”

După ce și-a surprins fanii cu sărutul pe care i l-a furat frumoasei șatene la o petrecere, în urmă cu câteva zile, cântărețul a decis să se mândrească cu iubita lui și pe o rețea socială, unde a postat un videoclip din mașina personală.

În videoclip Pepe este sarcastic și afirmă că a fost sunat de jurnaliști pentru a confirma relația cu o tânără pe nume Yasmine, însă nici nu știe cum arată. Apoi, spre surpriza fanilor, el îndreaptă telefonul spre aceasta, care se afla chiar în dreapta lui, și râd împreună.: „Nu vreau, chiar nu vreau să vă spun”.
Cei doi se cunosc încă din 2017, când artistul a filmat clipul piesei „Sentimente intense”

Pepe a confirmat relația cu Yasmine
Pepe a confirmat că se află din nou într-o relație. Celebrul cântăreț nu vrea să se ascundă, însă nici să dea prea multe detalii despre relația lui actuală. Relația este încă la început, iar Pepe și Yasmine sunt încă în perioada de cunoaștere.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început.

Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, pentru Click!

Yasmine Ody este o tânără fotomodel și make-up artist, în vârstă de 26 de ani. Șatena nu l-a cunoscut recent pe Pepe, ci dimpotrivă, cei doi se cunosc încă din 2017, când artistul a filmat clipul piesei „Sentimente intense”, clip în care Pepe a fost machiat de Yasmine. La vremea aceea, cântărețul latino a simțit să recurgă la un gest de mulțumire în ceea ce o privește pe Yasmine și munca ei, astfel că a postat un mesaj pe contul personal de Facebook: „Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc”, scria artistul acum patru ani.

Diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți este una semnificativă, mai exact de 16 ani, însă acest lucru se pare că nu reprezintă un impediment pentru Pepe și frumoasa lui iubită.

Pepe a făcut marele anunț, în direct! Fanii sunt în extaz: „Poate mai urmează încă un copil”

La patru luni după ce a anunțat separarea de Raluca, fosta lui soție, Pepe și-a refăcut viața, lăsând în spate o căsnicie de 8 ani. Artistul are împreună cu Raluca două fetițe, iar în ceea ce privește custodia lor, aceasta este comună.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *