Atunci când prietenii pleacă, jignesc sau dezamăgesc, când totul se schimba tu spui că nu mai poți! Acel prieten care odată ți-a fost alături, cu care ai râs la aceleași glume și ai plâns pentru suferința fiecăruia, pleacă și nu se mai întoarce, spui că ai obosit să mai oferi încredere, susținere, ai obosit să mai fi prieten și nu mai poți!

 

Acel om care alege sa te jignească pentru că se lasă influențat de nervi, bani sau anturaj…acela trebuie să plece, dar tu rămâi în urmă și spui că îți dorești măcar unul să fie om! Și cel mai tare doare atunci când dezamăgesc sau când noi ne simțim dezamăgiți de ei, pentru că avem așteptări și uităm sau ignorăm multe alte parți din cei de lângă noi.

Sunt multe momentele când spui că nu mai poți, dar totuși mai poți puțin!

Atunci când lupți în fiecare zi pentru drumul tău în viață, pentru succesul la care visezi, pentru laudele meritate și mai ales pentru satisfacția personală, vine un moment când ai impresia că niciun efort nu contează, că nimeni nu îți vede munca, că rezultate nu vor apărea vreodată, iar atunci simți că nu mai poți!

Când ți se închid uși, cei apropiați nu te susțin și totul în jurul tău parcă se dărâmă, atunci vrei să cauți puterea să mai poți, dar e în zadar! Pentru că avem vise, dorințe, putere de muncă pentru viața pe care vrem să-o trăim, iar pentru asta muncim minut de minut, în fiecare zi, dar atunci când simți că nimic nu se mai leagă, spui că nu mai poți!

Și continui să spui că nu mai poți, când tu, de fapt, mai poți puțin!

Atunci când zilele îți devin tot mai lungi pentru că sufletul ți-e trist, când somnul îți devine cel mai bun prieten pentru că atunci nu simți nimic și când dragostea se sfârșește pentru că drumurile voastre nu mai duc în aceleași sens, tu spui că nu mai vrei și nu mai poți să mai iubești vreodată! Se întâmplă să ierți, să uiți și să ierți din nou, să înduri certuri, nopți neliniștite și lacrimi pe obraz, până când simți că nu mai poți să ridici a doua zi capul și să zâmbești!

Dar de fiecare dată când nu mai poți, crede-mă, mai poți puțin! Pentru că mai poți și vei putea mereu!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *