El este bărbatul de 41 de ani care și-a găsit sfârșitul chiar din mâinile minorei pe care a încercat să o violeze.

Bărbatul din Piatra Neamț a fost înjunghiat de către Alexandra, fata pe care o ținea captivă în apartamentul lui cu chirie din Piatra Neamț.

Un bărbat de 41 de ani care a ținut captivă o minoră de 16 ani pe care a încercat să o violeze și-a găsit sfârșitul chiar din mâinile tinerei de care încerca să profite. Minora l-a înjunghiat pe agresorul său într-un moment de neatenție, iar tot ea a fost cea care a alertat poliția.

Bărbatul a ademenit-o pe tânără în apartamentul său cu chirie din Piatra Neamț cel mai probabil cu scopul de a o ajuta să-și caute un loc de muncă, după cum spun apropiații, însă de fapt bărbatul dorea să profite de minoră.

După ce l-a lăsat într-o baltă de sânge, minora a alertat oamenii legii care neștiind exact care e numărul apartamentului au pătruns într-o altă locuință din același imobil, iar abia apoi și-au dat seama că nu acolo trebuia să se afle crima.

În momentul în care au descoperit ușa corectă, aceștia au pătruns în interior unde l-au găsit pe bărbatul de 41 de ani mort, iar pe tânăra de 16 ani în stare de șoc lângă cadavrul său. Minora le-a explicat acestora ce s-a întâmplat și de ce s-a ajuns aici.
Ce spune familia minorei despre crima comisă de fiica lor
Părinții Alexandrei sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă cele întâmplate, însă aceștia consideră că fiica lor s-a apărat, dar chiar și așa sunt extrem de speriați ce ce s-ar putea întâmpla cu minora după crima comisă.

Mama fetei spune că a aflat de această întâmplare dramatică chiar de la nepoata sa pe care Alexandra a anunțat-o la scurt timp după ce a sâvârșit fapta.

”Nu (nr. nu mi-a zis că vine la Piatra Neamț). Aseară pe la ora 23:00 am aflat, m-a sunat nepoata și mi-a zis că Alexandra a ucis un om. Alexandra a sunat-o pe ea. Nu știu dacă a aprimit o sumă de bani de la acesta, dacă o fi violat-o, dacă a încercat să tragă de ea, nu știu. Mergea la muncă, dar nu mi-a zis că vrea să plece, vorbea de obicei și cu mine și cu taică-su”, a declarat mama Alexandrei pentru stiri-neamt.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *