Aurel Pădureanu a făcut anunțul momentului! Soțul Corneliei Catanga se pregătește de nuntă la nici 6 luni de a moartea regretatei artiste. Fiul lui și al îndrăgitei interprete, Alexandru Pădureanu, se va căsători peste câteva săptămâni cu iubita lui din Statele Unite.

Nuntă în familia Corneliei Catanga! Fiul artistei se căsătorește cu iubita din America la doar 6 luni de la moartea mamei lui. Anunțul a fost făcut de soțul regretatei cântărețe, Aurel Pădureanu, care susține că a fost dorința ei să-și vadă fiul căsătorit cu Aurel Pădureanu e pregătit de nuntă la nici 6 luni de la moartea Corneliei Catanga
La începutul acestei luni, Aurel Pădureanu vorbea despre golul pe care încă îl simte după moartea Corneliei Catanga, dar acum face pegătiri de nuntă.
La sfârșitul acestei luni sau începutul lunii septembrie, Alexandru Pădureanu se va căsători cu iubita lui, conform spuselor tatălui său.
.
„Luna acesata sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie. Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei. Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate. (…) Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a spus Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.

Artistul are în plan să-și însoțească fiul în America
Nunta fiului îi va facilita intrarea în Statele Unite și tatălui său, care recunoaște că are în plan să-și urmeze fiul. Aparent, tânărul are nevoie de prezența fizică a artistului.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *