După o perioadă grea, care încă nu s-a terminat, iată și un motiv de bucurie și de zâmbet în familia artistului Nicolae Botgros. Pierderea soției sale, și ea o mare artistă, a fost un șoc pentru întreaga familie și a lăsat un gol în inimile tuturor celor care au cunoscut-o ca om și ca artist. Acum, la câteva săptămâni de la funeraliile Lidiei Bejenaru-Botgros, familia l-a sărbătorit pe Cristi Botgros, nepotul dirijorului.

Nicolae Botgros, mesaj emoționant pentru nepotul lui

Cristi Botgros a împlinit 17 ani, iar bunicul său i-a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, unde a făcut referire și la Lidia, soția sa care s-a stins din viață în urmă cu câteva săptămâni. Cristi era foarte iubit de către bunica lui care abia aștepta să-l sărbătorească. Din nefericire, anul acesta, artista nu a mai putut fi alături de nepotul ei de ziua lui.

Mesajul transmis de dirijorul Nicolae Botgros pentru nepotul lui, la împlinirea vârstei de 17 ani, este cu adevărat emoționant.

Cristi…merită întreaga noastră prezență în viața lui și nu pe jumătăți…pentru că el își trăiește ACUM tinerețea și învață să fie bun și adevărat în pofida pierderilor și înfrângerilor. Cristi Botgros Astăzi, îți spunem că te iubim, te apreciem…da, și astăzi ne vom aminti de bunica ta, ea aștepta cu mare drag de suflet în fiecare an ziua de 17 August, era probabil, cea mai dorită de tine, a scris Nicolae Botgros pe Facebook, pentru nepotul său.

Lidia Bejenaru-Botgros s-a stins din viață la finalul lunii iulie 2021. Artista a lăsat în urmă o carieră impresionantă. A fost foarte apreciată de publicul ei care a iubit-o și acum îi deplânge plecarea mult prea devreme din această lume. Soția dirijorului Nicolae Botgros avea 68 de ani și suferea de o boală nemiloasă care a răpus-o în cele din urmă.

A fost o femeie care și-a păstrat demnitatea în ciuda greutăților prin care a trecut de-a lungul vieții.

În cadrul Orchestrei de muzică populară Lăutarii, Lidia Bejenaru și-a făcut cariera în calitate de solistă începând cu 1979, dar și între 1974 și 1977. A fost decorată, prin decret prezidențial, cu medalia Meritul Civic pentru merite în domeniul muzicii populare, în 1993.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *