Cele mai puternice zodii. Este imposibil sa te prefaci. Astrele au inzestrat doar cateva semne ale zodiacului cu o forta extraordinara.

Aceasta trasatura de caracter nu poate fi confundata cu nimic, oamenii puternici atrag imediat atentia asupra lor. Cine este norocos sa primeasca un astfel de cadou de la Univers?

Berbec.

Berbecul este mai puternic in spirit si caracter decat alti reprezentanti ai cercului zodiacal. Toata lumea stie asta, nici nu trebuie sa mergi la un astrolog. Berbecul poate face fata tuturor, chiar si celui mai dificil eveniment.

Acesti reprezentanti ai focului nu se retrag si nu se predau niciodata. Motto-ul lor este „Numai inainte!” Berbecul este vesel si optimist. Paharul lor este intotdeauna pe jumatate plin.

Leu

Leul este un lider innascut si, de regula, reusesc sa aiba succes in ceea ce-si propun, in special in zona politica sau la nivel de conducere in corporatii. Carismatici si foarte increzatori, activi din cale afara, cu o atitudine generoasa, au darul de a-si atrage simpatia si de a cuceri foarte usor oamenii.

Taur.

La prima vedere, nu puteti spune ca Taurul are forta si caracter puternic. Nu intra in conflicte, nu provoaca certuri, nu difera prin initiativa.

Puterea spiritului se manifesta atunci cand apar evenimente care ameninta bunastarea Taurului sau a familiei sale. Nu se satura sa repete: „Tot ce se face este pentru bine!”

Capricorn.

Reprezentantii acestui semn nu stiu ce este infrangerea. Esecurile din viata sunt percepute ca o experienta de nepretuit care nu poate fi obtinuta in alt mod.

Capricornii nu isi pierd niciodata capul. Se ridica si continua sa isi faca treaba ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Chiar si cele mai nefavorabile circumstante nu le pot submina increderea in propriile forte.

Sagetator.

Luptator infocat. Universul a dat Sagetatorului o cantitate incredibila de forta eroica, dar nu a explicat unde sa o foloseasca.

Generosi peste masura, sunt in stare sa-si dea camasa de pe ei pentru a ajuta persoanele aflata la necaz, iar sinceritatea lor ii face demni de admiratie si respect.

Este posesorul unei mari puteri intelectuale si are o extraordinara dorinta de deschidere catre lume si mondenitate.

Convingerile sale puternice si vasta capacitate de a citi dincolo de randuri au reusit sa includa Sagetatorul in randul celor mai puternice zodii.

Pesti

Puterea Pestilor consta in slabiciunea lor, acest lucru este evident pentru toata lumea. Dar nu toata lumea intelege ca Pestii nu sunt deloc atat de slabi pe cat vor sa para.

Pestii sunt foarte loiali, puternici si foarte inteligenti. Au o abilitate extraordinara de a-i incuraja pe ceilalti, insa sunt foarte duri cu ei insisi. Indiferent prin ce au trecut prin viata, este in natura lor sa ii ajute pe cei aflati la nevoie


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *