Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară.

Este iubit de o mulțime de oameni și are mare succes în domeniul său, are o familie frumoasă, dar nu poate spune că la fel de bine îi merge și când vine vorba de sănătate.

Florin Dumitrescu, operație la unghie
Florin Dumitrescu trece printr-o perioadă dificilă, pentru că se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, care îi tot dă bătăi de cap. Acesta spune că a fost operat de mai multe ori, dar nu a reușit să rezolve mare lucru și anual este în aceeași situație.

Juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit că are probleme cu o unghie de la picior, de când a mers la o manichiuristă, care i-a tăiat greșit colțurile. De atunci, trebuie să se opereze și același lucru trebuie să-l facă și în perioada următoare, pentru că în acest moment are un deget bandajat.

“Câteva zile nu mai sar ca Jordan, dar totuși am și eu o rugăminte la școlile de pedichiura din Romania. Nu mai tăiați unghiile rotunde și lăsați colțurile în pace, de 3 ani mă chinui cu unghia încarnată după ce am vrut să merg și eu cu degetele la vedere și o dată pe an trebuie să mă operez. Suntem mulți băieți cu problema asta!”, a scris Florin Dumitrescu.

Chef Dumitrescu, probleme cu tensiunea
Nu este prima dată când Chef Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. De mai multe ori s-a simțit rău chiar în timpul emisiunii de gătit pe care o jurizează și a ajuns pe mâna medicilor.

La un moment dat, i s-a făcut rău de la un simplu miros de mâncare. A simțit atunci că nu mai poate sta în picioare și a văzut negru în fața ochilor. Medicii au intervenit de urgență și i-au zis că are tensiunea mică. Oboseala și munca în exces și-au spus cuvântul, iar de atunci a fost mai responsabil cu sănătatea lui.

„M-a lovit un miros și mi-e frică să nu mi declanșat vreun ichter mecanic. Nu mai pot. M-a pus în genunchi. O durere foarte nasoală în capul pieptului și-n spate. M-am speriat un pic. Am luat o pastilă că nu mai sunt om, mi s-au tăiat picioarele. Am reușit să mă ridic, am intrat un pic în platou, dar am simțit că nu mai pot să stau în picioare. Am zis că-mi iau pauză, că nu mai pot”, a continuat el.

Celebrul bucătar suferă de intoleranţă la lactoză, iar această problemă de sănătate l-a făcut să fie mult mai precaut în privinţa ingredientelor pe care le consumă. Dacă nu este atent la ce mănâncă, riscă să se simtă foarte rău.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *