Consultă horoscopul zilei de 3 septembrie 2021 și află ce ţi-au rezervat astrele. Află horoscopul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti!

Situații imprevizibile care vă pun răbdarea la încercare. O zodie are de trecut o zi cu multe teste de foc.

Iată horoscopul zilei de 3 septembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
Ai un sentiment de nesiguranță în privința banilor. Comunicarea este dificilă și nu înțelegi din prima mesajele care ți se transmit, dar nici cei cu care stai de vorbă. Există riscul să te informezi greșit în privința unor evenimente.

S-ar putea să apară tensiuni sau situații neplăcute în timpul unor deplasări. În urma unor impulsuri, iei niște decizii pe care nu le-ai fi luat înainte.

Taur
Ai o nesiguranță interioară și ai impresia că nu ai controlul asupra lucrurilor și evenimentelor din viața ta.
Apare riscul de a face cumpărături inutile sau neinspirate. De asemenea, lucrurile vor fi instabile în planul sănătății.La muncă vei reuși să obții rezultatele dorite, dar și susținere și apreciere din partea celorlalți. La finalul intervalului, relațiile cu familia sau cu instituțiile statului vor fi tensionate.

Gemeni
Ai tendința de a te plictisi rapid chiar și de lucrurile care, în mod obișnuit, îți fac plăcere, iar comportamentul tău este schimbător în situațiile care cer răbdare.

Ai o stare de confuzie în privința unor lucruri, apar niște senzații diferite și stări de spirit oscilante.
Mercur din zodia Balanță te va face să reflectezi și să speculezi pe o anumită temă. Apar vești importante la finalul intervalului, dar și situații în care trebuie să te exprimi public.

Rac
Nu ai încredere în cineva din grupul tău de prieteni care merg în alte direcții decât tine, lucru care va complica comunicarea și cooperarea pe diferite teme.

Mercur din zodia Balanței îți oferă posibilitatea să te exprimi corect cu privire la situațiile dificile.
Ai soluții optime, iar intențiile tale sunt bune, așa că le pui în aplicare. Comunici foarte bine și reușești să rezolvi conflictele din familie.

Leu
Ești într-o situație delicată și neclară, care îți va pune la încercare stăpânirea de sine și autoritatea. Relațiile cu prietenii sunt dificile și e greu să rezolvi anumite chestiuni.
Mercur favorizează comunicarea, schimbul de idei și informații.Pot apărea probleme minore de sănătate spre finalul intervalului, însă ulterior vei avea o atitudine pozitivă, energie și avânt, dar și duritate și intoleranță în relațiile parteneriale.

Fecioară
Ai o stare de nesiguranță în privința argumentelor tale și te influențează părerile altora, chiar dacă nu coincid cu viziunea ta despre lume și viață. Apar mai multe bârfe, aluzii și comentarii, însă lucrurile vor merge bine dacă ești în situația de a vorbi în public. Pot apărea și mici probleme de sănătate, iar relațiile parteneriale vor fi complicate.

Balanță
Va urma o perioadă utilă Balanțelor prin influențele temperate și subtile pe care Mercur le va oferi, alături de o mare capacitate speculativă, de diplomație, de eleganță, de cumpătare și obiectivitate.

Scorpion
Mercur le va oferi nativilor șansa să disocieze cu finețe și luciditate între mai multe variante, ipoteze de lucru sau inițiative. Influența lui discretă, venită dintr-un semn de aer, discret, și dinspre o casă “discretă”, va fi utilă celor care vor înțelege valoarea acestui moment pentru procesele raționale și deciziile în consecință.

Sagetator

Cât timp va traversa Balanța, Mercur va crea punți favorabile restabilirii unui dialog întrerupt, stingerii unei animozități, reconcilierii părților care au de dus la îndeplinire un proiect comun. Vor prima utilitatea și interesul comun, nu simpatia.

Încearcă să discuți ceva mai mult cu familia astăzi, mai ales că se apropie weekendul. Află care sunt dorințele celor dragi și ține cont de ele. Poate ar fi bine să petreceți ceva timp departe de agitația orașului.

Capricorn
Va fi o perioadă generoasă, de două luni și o săptămână, timp în care această planetă a comunicării va veghea asupra lor, susținându-i în ipostazele publice, în felul de a se exprima, de a argumenta, de a convinge asistența, juriile sau comisiile care trebuie să-și dea acordul pentru numirea lor într-o ipostază dorită.

Vărsător
Mercur va spori inspirația, intuiția, fervoarea ideilor implicate în activitățile de creație, de cercetare sau a celor științifice și va spori forța de exprimare a acestor mecanisme mentale.

Pești
Mercur le va spori nativilor intuiția, perspicacitatea, capacitatea de a judeca repede, corect și la obiect o situație, fie ea și mai confuză sau mai complicată, și de a le induce cele mai bune replici într-un dialog tensionat ori cele mai adecvate reacții în timpul unui conflict.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *