Autoritățile au început să impună restricții în mai multe județe din România. Iată ce se întâmplă cu nunțile programate în septembrie și octombrie 2021!

Pandemia de coronavirus a afectat din plin sezonul de nunti din 2020, tinerii fiind nevoiți să le reprogrameze pentru anul 2021.

Autoritățile au permis organizarea acestor evenimente după ce numărul de infectări a scăzut. Însă, bilanțul din ultimele zile nu arată prea bine, ceea ce înseamnă că este posibil ca autoritățile să impună noi restricții pentru a limita răspândirea virusului nemilos.Iată ce se întâmplă cu nunțile programate în septembrie și octombrie 2021!

Ce se întâmplă cu nunțile programate în septembrie și octombrie 2021

Autoritățile au anunțat de mai multe ori că, începând din toamnă vor fi nevoite să impună noi restricții din cauza valului patru.

Prin urmare, este posibil ca nunțile programate în septembrie și octombrie să fie anulate din cauza că rata de infectarea a crescut semnificativ în ultima perioadă.

În prezent, în zonele în care a intrat în vigoare scenariul roșu, nu se mai pot organiza nunți.

De exemplu, în Iași s-au închis restaurantele și cafenelele, iar nunţile şi botezurile sunt interzise, din cauza numărului mare de cazuri noi, rata de infectare depăşind 3 la mia de locuitori.

După ce rata de infectare cu coronavirus a sărit de 4 la mia de locuitori, mai multe restricţii au fost introduse în comuna Săbăoani din judeţul Neamţ, printre care și interzicerea nunților.

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis, miercuri, să instituie o serie de restricţii în comuna

Mărgău, inclusiv interzicerea circulaţiei persoanelor pe timpul nopţii, după ce rata incidenţei COVID-19 a ajuns la 12,39 la mia de locuitori. scrie kanald.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *