Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele de curând. Cei doi tineri îndrăgostiți au devenit oficial soț și soție și trăiesc acum o frumoasă poveste de iubire.

Așa cum relația lor a evoluat rapid, toți se așteaptă să se mărească și familia în același mod. Cei doi au vorbit despre copii, explicând cum stau lucrurile.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu vor acum copii
Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi îndrăgostiți se iubesc de ceva timp și acum și-au unit și destinele, devenind, oficial, o familie. Formează un cuplu simplu și par extrem de îndrăgostiți, fericirea citindu-se pe chipul lor.

Cleopatra și Edward au vorbit și despre copii, pentru că fanii se așteaptă să apară curând și un nou membru al proaspetei familii. Din nefericire pentru cei nerăbdători, se pare că proaspeții miri nu se gândesc în acest moment să facă acest pas mare, pentru că ar însemna o mare responsabilitate și ei au cu totul alte planuri.

Cleopatra a spus că vrea să se concentreze în prezent pe carieră și să mai lucreze la acest aspect, în timp ce Edward a spus că este prea puțin pregătit pentru a deveni tătic. Astfel, mai au de așteptat până vor deveni trei.

”Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur”, a spus Edward Sanda.

Edward a precizat că el ar fi un tată dur dacă ar avea o fată, dar Cleopatra a mărturisit că intenționează să fie o mamă blândă și permisivă pentru bebelușul ei. Când vor simți că a venit timpul, vor face și acest pas, mai ales că au alături toată familia.

Cleopatra și Edward, nuntă atipică
Cleopatra și Edward s-au distrat pe cinste la nunta lor și au fost foarte mulțumiți de rezultat. Cei doi au vrut să se simtă bine și să aibă timp de distracție, motiv pentru care au renunțat la multele obiceiuri de care se ține cont la nunți.

Dintre toate, s-a respectat doar întâmpinarea invitaților și aruncatul buchetului. Nu au avut nici măcar nași, pentru că nu au simțit asta. Cât despre numele Cleopatrei, ea spune că nu l-a preluat pe al soțului, ci se numește tot Stratan.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *