Adriana Bahmuțeanu a renunțat la haine pentru Splash! Vedete la apă. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a acceptat provocarea verii și a participat la emisiunea în care vedetele au reușit să-și înfrângă frica de înălțime și apă.

Adriana Bahmuțeanu s-a întrecut pe sine și a acceptat provocarea celor de la Splash! Vedete la apă. Aceasta și-a făcut apariția într-un costum de baie roșu care a avantajat-o de minune.
Dacă eu nu intru în competiție cu mine, atunci cine intră?! Eu am venit aici să îmi depășesc propriile frici”, a spus Adriana Bahmuțeanu, înainte de săritură. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a fost conștientă că săritura sa poate nu a fost de 10, dar pentru ea a contat să se simtă bine și să încerce să-și depășească limitele.

Jurnalista a primit reacții pozitive din partea celor de la masa juriului care au felicitat-o. Deși teama ei de înălțime e mare, Adriana s-a hotărât să nu sară în apă de la 3 metri, ci să urce la 5 metri. ”Ai avut curaj”, i-a spus Iulia Albu.
Bruneta a mărturisit că este mândră de ea și de ceea ce a reușit, dar de asemenea a venit în fața juraților conștientă că nu a fost o săritură bună, așa că nu se aștepta la note mari. Totuși nu a dat înapoi și s-a simțit foarte bine pentru ceea ce și-a dovedit.

“A fost o perioadă urâtă pentru mine care sunt super activă”
Adriana Bahmuțeanu mărturisea cu regret în urmă cu câteva luni că perioada pandemiei a fost grea pentru că nu a mai avut activitate. Cu toate astea, le-a spus fanilor că a avut timp pentru cărțile preferate și pentru a medita, mai ales că în perioada aceea împlinea 47 de ani.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *