Gabriel Coveșanu a decis să plece de la Pro Tv și să se implice într-un alt proiect. Actorul a vorbit despre decizia care i-a surprins pe toți.

Cove a decis că este momentul să se implice într-un alt proiect. A părăsit emisiunea Vorbește lumea și a acceptat o nouă provocare.

Din 13 septembrie, de la ora 19.30 va prezenta Flash Monden alături de Diana Bart, la Prima Tv.

Gabriel Coveșanu a explicat ce l-a determinat să facă o schimbare după șase ani.

De ce a plecat Cove de la Pro Tv. Prezentatorul a spus tot adevărul
Actorul și-a surprins fanii când a anunțat că părăsește emisiunea Vorbește lumea după șase ani. Acesta a explicat într-un interviu acordat celor de la Spectacola.ro de ce a luat această decizie.

Cove spune că și-a dorit mai mult timp liber pe care să-l poată petrece cu familia. În plus simțea nevoia să facă o schimbare.

“Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic.

Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă.

Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe”, a declarat Cove pentru Spectacola.ro.

Cum au fost pentru Cove ultimele luni la Vorbește Lumea
În ultimele luni, pentru actor nu a fost o perioadă tocmai ușoară. După ce la începutul anului Adela Popescu a anunțat că va lua o pauză fiind însărcinată, Cove a schimbat mai multe partenere. Prima vedetă care a prezentat alături de el a fost Lora. După o perioadă cântăreața a renunțat la proiect, iar Cove a avut mai multe partenere.

“A fost o perioadă plină de provocări, munca în televiziune este o provocare în sine și cred că important este să te poți adapta și să funcționezi cât mai bine în orice conjuctură”, a mai spus Cove.

Așadar, din data de 13 septembrie 2021, Cove poate fi urmărit din nou pe sticlă. Actorul va apărea alături de Diana Bart de luni până vineri, dar și duminică, de la 19.30 la Prima TV.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *